Een gelukkig nieuw jaar en een nieuw begin voor een uitstekend marketingbedrijf

Geschreven door South Axis

Wordpress

5 januari 2017

Welkom bij South Axis, en welkom in het nieuwe jaar. South Axis is een startup, en zij gebruikt haar expertise om andere bedrijven up-to-date te houden in technologische ontwikkelingen, op het gebied van digitale en telemarketing. Veel bedrijven stoppen veel tijd en geld in CRM systemen, websites, marketing automatie tools, Bussiness Intelligence Systemen, etc. Dit is een verstandige investering, en wij zijn er om u daarbij te helpen.

Echter is technologie alleen niet genoeg. U heeft ook de gepaste werkmethodes nodig, die samen met de technologieën de beste mogelijke ROI bewerkstelligen. Een level 1 programmeur garandeert geen webleads, een goede telefoon zorgt nog niet voor effectieve telemarketing, dus… U begrijpt waar ik op doel?

Maar hoe doen wij dit dan? Simpel, wij hebben veel management ervaring in het veld van digitale en telemarketingdiensten. Ook weten wij hoe je deze diensten verandert in een winstgevende, werkende situatie.

Op dit moment zijn wij nog bezig met het vestigen in ons nieuwe thuis op het Gustav Mahlerplein, gelegen op de Zuidas – South Axis in het engels – in Amsterdam. Wij bereiden ons voor op de grote opening die eind maart zal plaatsvinden. Verder werken wij aan de website en het operationeel maken van het team.

Dus vergeef mij, ik moet het kort houden, er is veel werk te doen in dit – nu al! – fantastische jaar!

 

Met vriendelijke groet,
Mark Splinter

M.D.

You May Also Like…

De South Axis Web Staircase

De South Axis Web Staircase

De basis van de website is de hosting en de ICT. De hosting is de infrastructurele plek waar de website daadwerkelijk...