Voordelige en slimme online marketing

Input versus output.

Een oud marketing adagium is dat je per euro marketing er twee terugverdient, maar dat je niet weet welke. Sinds de introductie van online marketing hoor je dit echter niet meer zo vaak. De meeste interacties zijn namelijk meetbaar en online omzet is vaak ook goed online te traceren naar de oorspronkelijke communicatie uitingen, contact- en beslismomenten. Onze insteek bij elk online marketing project is dan ook simpel: je begint met het bepalen van een gewenste ROI, en vandaar maak je samen een plan voor het opzetten, uitvoeren en managen van campagnes.

 

Meten is weten.

Dit alles valt of staat bij het goed meten van prestaties binnen een website, webshop of online campagne. We hebben dan ook expertise in GA4 van Google en kennen de meeste tools die relevant zijn voor een online marketeer. Heeft een bedrijf nog niet inzichtelijk waar omzet vandaan komt en of de opbrengsten van online marketing campagnes opwegen tegen de kosten? Dan zorgen wij daarvoor door eerst alle tools in te richten en een analyse te maken. Zo krijgt een ondernemer of marketeer inzicht in hoe kosten zijn gealloceerd en wat het verband is met de omzet.

Slim aan de slag.

Als alle analyses duidelijk zijn helpen wij met het bijvoorbeeld het verbeteren van je website en SEO en het inrichten van online campagnes, of dit nu in Google Ads, Google Shopping of LinkedIN ads is. Elke stap die we voor je zetten is gezamenlijk en inzichtelijk, dus er is geen zogenaamde “black box” waar vanuit alles gemanaged wordt. Dus mocht je de controle over een campagne of website terug willen pakken, dan kun je dit altijd doen. Bovendien berekenen we op voorhand de hoeveelheid tijd, zodat een billshock altijd uitgesloten is. Dit is allemaal in lijn met het idee dat een online marketing campagne zoveel mogelijk rendeert en zo min mogelijk kost.