Content Marketing

Content is King!

Steeds minder mensen zijn beslissend binnen een organisatie en deze mensen hebben ook steeds minder tijd om naast hun werkzaamheden zich in bepaalde onderwerpen in te lezen. De kans dat iemand een informatieve e-mail, webpagina, e-book of whitepaper grondig doorleest is dan ook kleiner geworden. Wij vinden daarom dat content meer gefragmenteerd en met een hogere frequentie aangeboden moet worden. Houd er ook rekening mee dat niet alle content hoeft te leiden tot een sale. Soms is het beter je klant te informeren over je bedrijf, je manier van werken, of de expertise van je mensen. Informeren in plaats van overtuigen.  

 

Over de dienst 

South Axis heeft meerdere contentspecialisten tot haar beschikking, waaronder contentschrijvers die bekend zijn met technische markten, zoals ICT, blockchain, etc. We zijn bekend met meerdere uitingen zoals: storytelling, whitepapering, blogging, testimonials, klantcases, micro-blogs en social media posts. Het is de bedoeling dat dergelijke uitingen onderdeel zijn van een bredere en langdurigere contentstrategie, ook daar kunnen we je mee helpen.  

Wil je aan de slag met content en meer indruk maken op je doelgroep? Plan dan hieronder een afspraak in, we vertellen je er graag meer over.