Google Ads/Analytics

Voor bepaalde producten is de zoekmachine niet meer weg te denken en dat geldt ook voor het informeren van de B2B klant.

Op het gebied van de zoekmachine wordt nog volop geïnnoveerd. Zo zijn er tientallen apps die rondom online marketing van Google kunnen worden ingezet. Zogeheten webmaster tools. Bij South Axis helpen we onze klanten een weg te vinden in de vaak ongestructureerde en massaal aanwezige data.  

 

Over de dienst 

Algoritmes en AI lijken steeds vaker op het gebied van adverteren adviezen te geven in het voordeel van de zoekmachine en niet van de adverteerder. Wij helpen bedrijven daarom steeds vaker om de adviezen te negeren en komen zelf met advies of een daadwerkelijke ingreep in de Ads omgeving om samen een campagne te optimaliseren.

Verder is Analytics tegenwoordig veel grootser ingericht, genaamd GA4. In principe is het in deze verbeterede en uitgebreide versie mogelijk om meer te analyseren, maar dan moet het wel goed ingericht worden. Ook daar helpen we uiteraard bij.  

Wil je zorgen dat je Google Ads en Analytics optimaal presteren? Plan dan hieronder een afspraak in, we vertellen je er graag meer over.