CRM System Development

Geen enkel B2B bedrijf heeft hun CRM 100% op orde. Hier valt nog veel winst te behalen.

Als een salesteam groeit, of als het aantal klanten groeit, ontkom je er als bedrijf niet aan om een goed CRM systeem in gebruik te nemen. De meeste systemen kun je kant en klaar inkopen, maar dan moet het nog wel ingericht worden, zodat het matcht met je sales en marketingproces. En hierin ligt vaak een uitdaging. De meeste bedrijven missen de kennis en kunde om een CRM systeem om te bouwen en in te richten, zodat het tijd en inzicht oplevert voor de sales en marketing teams.  

Over de dienst 

De projectmanagers en programmeurs van South Axis hebben kennis van de meest gebruikte CRM systemen in de B2B sfeer. Denk daarbij aan SalesForce, Pipedrive, Hubspot en Perfectview. Omdat we vaak vanuit de CRM systemen van de klant werken, weten we wat de best practices zijn en kunnen we vaak met enkele simpele aanpassingen zorgen dat sales gemakkelijker kan loggen wat de status van een klant of opportunity is. Ook zorgen we dat alle data netjes en overzichtelijk in een dashboard terecht komt, zodat je met regelmaat en in één oogopslag kunt zien hoe je organisatie er commercieel voor staat.   

Wil je ook dat er meer gestructureerd en geordender gewerkt wordt vanuit een CRM systeem? Plan dan een afspraak in, we vertellen u er graag meer over.