B2B Inside sales as a service

Een business development specialist als verlengstuk van je organisatie.

Of je het nu een BDR (Business Development Representative), SDR (Sales Development Representative) of Inside Sales Representative noemt, het komt op hetzelfde neer:  je hebt iemand nodig die intern verantwoordelijk is voor het opvolgen van leads en het ontwikkelen van de business. En dat het liefst op het niveau van een ervaren accountmanager en in sterke samenwerking met zowel de marketing- als salesafdeling. Bij South Axis hebben we deze specialisten en wij kunnen ze – getraind en wel- snel bij jou intern of bij ons op een eigen werkplek plaatsen om jouw sales-binnendienst een boost te geven.  

Over de dienst 

We kijken samen goed naar de kenmerken van jouw business en de markt waarin je opereert, en zoeken dan samen naar de juiste agent. Vervolgens weet South Axis exact wat de beste manier is om zo’n agent optimaal te laten presteren. We lopen samen door je CRM systemen en sales processen heen en helpen de marketing om dit proces te optimaliseren en tegelijkertijd de inside sales representative op weg te helpen. Vaak kost dit slechts enkele dagen intensief samenwerken, en daarna heb je iemand die geheel zelfstandig en van eerste contact tot de overhandiging naar sales alle contacten en verslaglegging voor je verzorgt.  

Denk je dat een dergelijke ISaaS representative iets voor jullie zou kunnen zijn? Plan dan hieronder een afspraak in, we vertellen je er graag meer over.