Telemarketing Near Shoring

De wereld wordt kleiner, maar appreciatie voor taal en cultuurverschillen blijft belangrijk.

Als je business development proces redelijk te vereenvoudigen is en je verkoopt op internationale schaal een product of dienst, dan is near shoring een optie. Veel bedrijven kiezen er dan voor om op grote schaal internationale “hubs” op te zetten waar Inside Sales Reps of telemarketeers gezamenlijk voor een grote regio de outreach doen. Dit vergt dan op een enkele locatie wat meer management, maar door de schaalvergroting kun je dan kosten besparen.

Dergelijke hubs werden vaak in steden als Amsterdam of London geplaatst, want die hadden een multicultureel karakter en dit is natuurlijk nodig als je agents zoekt die zowel Scandinavische als Arabische als Afrikaanse talen spreken. Echter zijn deze steden in dit kader te duur geworden en is men op zoek naar nieuwe gebieden om dergelijke “hubs” op te zetten, vaak wordt daarvoor uitgeweken naar de nieuwe landen in de EU, in Oost-Europa, en in ons geval kandidaat lidstaat Bosnië-Hercegovina.  

 

Over de dienst

South Axis werkt al jaren samen met vertrouwde leveranciers in de hoofdstad van Bosnië-Hercegovina: Sarajevo. Onze projectmanagers daar hebben deels een Nederlandse achtergrond en zijn bekend met de stijl van zakendoen van ons en onze klanten. Verder hebben zij agents beschikbaar met native Engels, Vlaams, Frans en vele andere voor ons relevante talen.

Mocht je dus afdelingen hebben die een internationaal klantenbestand hebben en/of je wil nieuwe markten binnen de EU op EMEA aanboren? Laat het ons dan weten, we kunnen altijd een call opzetten en je kennis laten maken met de agents aldaar.  

 

Wil je ook meer internationale resultaten boeken? Plan dan hieronder een afspraak in, we vertellen je er graag meer over.