Data Management

De tijd dat sales niet zou mogen klagen over slechte data is voorbij.

Vele bedrijven hebben geen enkel beleid als het gaat om het managen van B2B data. En dat is toch gek, aangezien we sinds juli 2020 al te maken hebben met GDPR en de AVG. Naast deze wettelijke veiligheidsnormen, ondermijnt een slecht onderhouden databestand je sales efficiency en dus de financiële resultaten van je bedrijf. 

Over de dienst 

South Axis heeft ervaren projectmanagers die weten hoe je data het beste kunt inkopen, ordenen, opslaan en bijhouden. Zij sturen onze slimme data mining agents aan die vervolgens prospectlijsten kunnen voorzien van bedrijfsinformatie inclusief de juiste contactpersonen en bijbehorende publiekelijk beschikbare informatie. Of je nu helemaal basic markten en bedrijven in kaart wil brengen, of al een CRM vol verouderde data hebt, voor beide scenario’s hebben wij draaiboeken liggen om dit op een slimme en effectieve manier op te schonen en te verrijken. 

Merk je ook dat er vaak geklaagd wordt over slechte data en dat dit sales prestaties verhindert? Plan dan hieronder een afspraak in, we vertellen je er graag meer over.