LinkedIn Ads

LinkedIn is niet meer weg te denken uit B2B marketing, it’s here to stay.

Zoals de meeste sales en marketing specialisten, spendeer je veel tijd op LinkedIn. Zo zie je gemakkelijk wat er speelt bij klanten en andere relaties. Je ziet in een oogopslag wie er personeel zoekt of wie er beschikbaar is voor een nieuwe baan. Op HR gebied wordt er dan al veel mee gedaan. Maar adverteren is moeilijker, afhankelijk van je doel. Als je een beetje creatief bent, kun je als marketeer ook al gauw de aandacht op je merk vestigen, door bijvoorbeeld ludieke meme’s te plaatsen en/of collega’s in het zonnetje te zetten.  

 

Over de dienst 

Adverteren op LinkedIn is echter wel wat moeilijker. Een advertentie heeft maar een heel beperkte grootte en er wordt al gauw overheen gekeken. Bovendien vertrouwt het medium erop dat je jouw prospect eerder probeert te informeren dan te overtuigen tot een actie. Dit betekend dat LinkedIn ads eigenlijk nooit los kunnen staan van een grotere geheel van een marketing strategie. Denk daarbij aan marketing automation, een content kalender, goed doordachte customer journey’s, etc. Onze ervaren projectmanagers kunnen je hierin wegwijs maken en uiteraard ook helpen met de configuratie in LinkedIn.

Wil je ook meer prospects bereiken en informeren? Plan dan hieronder een afspraak in, we vertellen je er graag meer over.