Stage HBO Bedrijfskunde/MBA

Stage HBO Bedrijfskunde/MBA

Stage omschrijving

South Axis is op zoek naar een enthousiaste stagiair die gaat analyseren wat de bedrijfskundige obstakels en facetten zijn die samenhangen met het commercieel functioneren van een bedrijf. Heeft een bedrijf zijn/haar sales op orde? Wordt er geïnvesteerd in nieuwe marketing en sales tools? En waarom wel en waarom niet. In hoeverre kan een bedrijfskundige gebruik maken van commerciële data? In hoeverre worden financiële en commerciële data verenigd?

Bij South Axis merken we vaak dat onze klanten soms nog niet klaar zijn om bepaalde diensten af te nemen. De redenen hiervoor zijn uiteenlopend, maar soms ook moeilijk vast te leggen. Soms is er onduidelijkheid over budgetten, is er gebrekkige data of zijn systemen niet voorbereid op de instroom van nieuwe klanten of nieuwe manieren van werken.

Samen met je manager ga jij een klantonderzoek doen, waarbij je klanten vragen stelt over hun data & systemen, financiële zaken en HR vraagstukken. Op deze manier willen we klanten kunnen profileren en deze profielen vormen dan de basis voor analyse en oplossingen.

In ons callcenter in Volendam zorgen wij dat je vlot kunt werken met de meest moderne zakelijke apps en je thuis kunt voelen in een fijne werkplek. Daarnaast verzorgen wij ook eventuele technische training en coachen wij jou in het ontwikkelen van gespreks- en onderzoekstechnieken.


Functie vereisten

  • Open instelling en bereidheid om te willen leren

  • Goede beheersing van de Nederlandse taal

  • Affiniteit met ICT en/of techniek is een pré

  • Vaardigheid met Microsoft 365

  • Voldoende theoretische kennis over marktonderzoek en de organisatorische aspecten van bedrijven

Wat biedt South Axis jou aan

  • Wij bieden een leuke stage waarbij je met enthousiaste en zeer ervaren collega’s vanuit ons kantoor in Volendam of op locatie bij onze opdrachtgever werkt 
  • Ruimte en advies voor persoonlijke ontwikkeling 
  • Enthousiaste en ambitieuze collega’s 
  • Stagevergoeding in overleg

Over South Axis

South Axis is een snelgroeiende startup die B2B marketing en sales diensten levert. Wij geloven in operational excellence, een sterk partnerschap met onze klanten en het structureren van een lange termijn online- en telemarketing werkwijze die resultaten garandeert.

Intern houden we er een informele en familiare sfeer op na, waarbij presteren voor onze klanten een centrale rol inneemt.

Solliciteren?

Ga dan naar het contactformulier.