Wat houdt CRM in?

Elk bedrijf heeft – bewust of onbewust – een CRM-systeem, waarin zij het sales en marketingproces bijhouden en managen. Vaak is dit systeem echter zeer complex, en is de data die erin gebruikt wordt vaak maar een beperkte tijd betrouwbaar.

Hoe werk je samen naar een resultaat toe?

Vooral als er een salesteam is met meerdere mensen, is het belangrijk dat men samen aan accounts en opportunity’s kan werken. Maar wanneer geeft de marketingafdeling bijvoorbeeld een lead door aan de sales afdeling? Buiten het feit dat het al moeilijk is om hier afspraken over te maken tussen verschillende groepen mensen, is het belangrijk dat er een systeem is waarin dit alles geadministreerd kan worden.

Het kaf van het koren scheiden

Hoe oud is de data? En hoe nauwkeurig? Vaak wordt dit pas ontdekt op het moment dat er wat mee gedaan moet worden. Het is daarom belangrijk dat een CRM-systeem inzicht in de leeftijd, contactmomenten en bedoeling van data geeft, of het nou gaat om adresgegevens, kenmerken van bedrijven of koopintenties. South Axis helpt het kaf van het koren te scheiden binnen uw database, want die database is het fundament van het CRM-systeem.

SalesForce

Het beste systeem dat er op de markt verkrijgbaar is, is met afstand SalesForce. South Axis werkt samen met SalesForce om haar klanten te voorzien van een goed ingericht en duidelijk systeem dat het werk voor marketing- en accountmanagers gemakkelijker maakt, waarbij de leidinggevende meer inzicht heeft in het verloop van het salesproces en de te verwachten resultaten.

Wilt u meer weten?

Vraag dan nu een gratis consult aan.

Bel ons op +31 20 225 93 70

Bezint eer ge begint

Het is essentieel dat een organisatie nadenkt over hun sales en marketingproces, waarbij goed wordt uitgewerkt hoe dit verbeterd en gefaciliteerd kan worden middels een CRM-systeem. Zonder duidelijke uitwerking is het de investering simpelweg niet waard.
Heeft u behoefte aan inzicht op dit gebied? Neem contact met ons op voor een oplossing.

Meer weten?

    SalesForce