De inside sales functie is de spil in het verkoop en marketingproces. Een goede inside sales werkt continue in het CRM systeem en volgt binnenkomende leads zo snel mogelijk op. Bovendien ondersteunen zij de account managers met het maken en/of verzetten van afspraken bij bestaande klanten.

South Axis levert Inside Sales as a Service. Dit betekent dat we onze mensen bij bedrijven intern onderbrengen, juist om die spilfunctie te vervullen. De inside sales functionaris acteert als outbound en inbound telemarketeer en als secretaris van de sales afdeling.

Deze dienst is vrijwel altijd maatwerk en vergt veel co├Ârdinatie in het begin van de samenwerking. Na een korte periode ontstaat er al een continue flow, waarbij leads worden opgevolgd. De inside sales functionaris kan tweeledig de organisatie helpen. Enerzijds krijgt de marketing afdeling continue feedback over de kwaliteit van de leads en de reacties van de prospects. Anderzijds krijgt de salesafdeling een duwtje in de rug, doordat er vanaf het kantoor regelmatig met klanten wordt gesproken over planningen en plannen voor de toekomst. Zo kan het kaf van het koren gescheiden worden in de pijplijn.

Wilt u meer weten?

Vraag dan nu een gratis consult aan.

Bel ons op +31 20 225 93 70