Veel van onze B2B klanten hebben lijsten met bedrijven en contactpersonen waar zij graag aan tafel komen om een product of dienst onder de aandacht te brengen. Het handmatig doorbellen van deze lijsten is vaak een traag proces dat maar weinig conversie oplevert. Sommige boze tongen beweren zelfs dat cold calling tot het verleden hoort.

Deels is dat natuurlijk zo. Als je een koude prospect benadert, zijn uw kansen kleiner dan als u een warme prospect benadert. Toch zijn wij ervan overtuigd dat als u een B2B propositie hebt waar goed over nagedacht is, en het vrijwel zeker is dat een bepaalde doelgroep geïnteresseerd is in wat u te bieden hebt, dat het dan een gemiste kans zou zijn om niet aan telefonische outreach te doen.

South Axis werkt met speciale software die het mogelijk maakt om op een zo’n hoog mogelijke snelheid door een lijst met records heen te bellen en klanten zo snel mogelijk te identificeren als suspect, prospect of afspraak. Vanaf 250 records is het al goed mogelijk dat u met een minimum aan marketing budget en tijd een fiks aantal afspraken en leads voor uw accountmanagers binnensleept.

Wilt u meer weten?

Vraag dan nu een gratis consult aan.

Bel ons op +31 20 225 93 70