Er zijn vele mogelijkheden om traffic naar uw website te genereren. Als u denkt aan online adverteren is Google Ads verreweg de meest gebruikte en meest succesvolle variant. Naast Google Ads zijn er nog meer mogelijkheden, zoals social media en linkbuilding.

Misschien maakt u al gebruik van online adverteren. Maar hoeveel effect heeft dit nu uiteindelijk op uw verkopen? Hoeveel extra traffic wordt er nu gegenereerd? Wat kosten al die extra bezoekers nu precies? En waarom zijn die bezoekers zo duur? Deze vragen blijven vaak onbeantwoord, totdat u ze aan South Axis stelt.

Onze werkwijze voor het bepalen en verbeteren van online advertentie campagnes is door het handhaven van de 3 V’s: Vind, Verzamel, Verbeter. Door deze methode te hanteren kunnen we meer traffic generen en helpen om de communicatie zo te focussen, dat de traffic ook echt leads oplevert, met name voor bedrijven die zich in een B2B markt bevinden.

Genereer meer clicks met onze online marketing-diensten

diensten-banner_big-meetinstrumenten

Vind

Bij South Axis vinden we het belangrijk dat uw website door de voor u juiste contactpersoon gevonden wordt. Samen kunnen we de juiste strategie vinden en een plan uitwerken om te zorgen dat uw website prominent in beeld komt te staan bij een specifieke branche of doelgroep. Hiervoor kijken we naar de juiste zoektermen, waarbij we gebruik maken van Google Ads. Dit is verreweg de meest gebruikte en meest succesvolle manier van online adverteren. Ook via social media en linkbuilding kunnen we gegevens verzamelen en zorgen dat uw communicatie boodschap met een minimum aan effort maximaal aankomt bij de doelgroep. Vindt u de juiste zoektermen, dan vinden de juiste bezoekers uw website.

Verzamel

Met behulp van Google Analytics en vele andere tools verzamelen wij de data van uw traffic, waarmee we kunnen zien of de relevante bezoekers of zelfs bedrijven naar uw website komen en of de kosten van uw onlineadvertenties wel echt het benodigde rendement opleveren. Wij analyseren dus alle traffic en relevante gegevens op uw website. De informatie die we hiermee verkrijgen, is heel waardevol omdat we hiermee kunnen zien of uw zoektermen de gewenste effecten opleveren. Ook doen wij dit meer met een B2B insteek dan de meeste webbureaus. Wij kijken net wat verder door naar eigenschappen die duiden op zakelijk verkeer.

diensten-banner_sml-meetinstrumenten

Verbeter

Na het verkrijgen van bovenstaande informatie, kunnen wij u adviseren waar uw website verbeterd kan worden en hoe u ervoor kunt zorgen dat u op SEO-gebied beter kunt presteren. Op deze manier houdt u controle op uw kosten voor online marketing en zullen de kansen op een conversie in een B2B doelgroep stijgen. Op basis van de op uw website gegenereerde data kunnen wij dus aangeven op welke punten de website verbeterd kan worden en hoe deze beter gevonden kan worden door de juiste bezoekers.